Velkommen til UL Flyveklubben Albatros
Velkommen til > Om Albatros

Om Albatros

Flyveklubben ALBATROS
Copenhagen Ultralight Flying Academy (CUFA)

Klubben blev dannet i 1987 og har til huse på Kildedalsvej 4 ved vandværket Kildedal vest for Måløv. Her har vi klubhus, hangarer og startbane. Vi er over 120 medlemmer inklusiv EFK87, Elektroflyveklubben, som har ca. 65 medlemmer, som flyver med modelfly udstyret med el-motorer. Vi er ca. 40 aktive UL-piloter og for tiden 8 elever og der er ca. 10 fly på pladsen.

Albatros set fra oven

Kært barn har mange navne og det har vi også. Albatros, Copenhagen Ultralight Flying Academy og CUFA står alle for det samme - næsten. Albatros, det er der vi flyver og hygger mens "The  Academy" er der vi uddanner nye piloter og gør de gamle bedre. Vi er nemlig et "Registered Facility" hos Trafikstyrelsen (Statens Luftfartsvæsen) og det betyder at vi har kompetence til at uddanne indenfor alle aspekter af UL flyvning. Flyveklubben tilbyder derfor UL-pilot uddannelse, dels ved at afholde teori-kurser (PPL-A), og dels ved at kunne tilbyde praktisk flyveundervisning via vore 6 flyve-instruktører.
Teoriundervisning afholder vi normalt hvert andet år i vinterhalvåret. I de mellemliggende vinterhalvår afholder vi kurser i N-BEG (Nationalt Begrænset) og en gang i mellem BEG (Internationalt), der kvalificerer eleverne og eksisterende piloter til at kunne erhverve sig radiocertifikat.

N3-PUP fra Preceptor Aircraft Corp. går i luften på en dejlig sommerdag

Flyveklubben ALBATROS
Kildedalsvej 4, 2760 Måløv
Tlf. i klubhuset: Ingen